MT202 not generated for DX after upgrade to R18

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

hance created the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

Hi all,

I am working at the moment as a Business Consultant for an upgrade project.

After the upgrade to R18, MT202 for DX is no more being generated.

Can anyone please tell me about what checks i should perform to know why it is no more being generated?

Thank you.
#22052

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • VK
  • VK's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • R13|TAFC|jBASE|windoze
  • Posts: 609
  • Thank you received: 88

VK replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

Hi
is it not generated at all or created with an error?

Cheers
VK
#22057

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

hance replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

Not generated at all.
#22058

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • VK
  • VK's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • R13|TAFC|jBASE|windoze
  • Posts: 609
  • Thank you received: 88

VK replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

Hi
I only see messages 4000 for DX both in R13 (prod) and R18 (test).. maybe it depends on deal type?

Cheers
VK
#22059

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

hance replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

Truly i don't really know.

BUT can it be confirmed that 202 message is generated for DX? If not, then the issue is closed.
#22060

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • VK
  • VK's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • R13|TAFC|jBASE|windoze
  • Posts: 609
  • Thank you received: 88

VK replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

Hi
you can try to set up DX.EVENT.TYPE table - populate the field EB.ACTIVITY with DX-0202 (for desired event) and see if it's generated,

Cheers
VK
#22061

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

hance replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

ok. noted.

let me try and i shall revert if ok or not.

thanks a lot for your help.
#22062

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

hance replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

SET UP IS ALREADY DONE IN DX.EVENT.TYPE
#22063

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • VK
  • VK's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • R13|TAFC|jBASE|windoze
  • Posts: 609
  • Thank you received: 88

VK replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

Hi
then it's the question for Temenos support :((

Cheers
VK
#22066
The following user(s) said Thank You: hance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
  • Thank you received: 0

hance replied the topic: MT202 not generated for DX after upgrade to R18

I need to amend a no input field PREMIUM.DUE in DX.TRADE application.

Any guidance on how to do it?
#22078

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.659 seconds