× Discuss on Template programming, jBASE programming, Enquiries, No-File enquiry, Enquiry routines, Version, Version routines, Menus, Abbriviations, Creating local reference fields, Fast path enquiries, Creating charts and graphs, Generating Reports, Deal slips, Straight through processing, Multi Company and Multi Book setup, Tabbed screens, Composite Screens, T24 API, etc...

PRE-VALIDATION (Activity API) not working for SIMULATION (AA)

  • baskarjay
  • baskarjay's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 37
  • Karma: -1
  • Thank you received: 0

baskarjay created the topic: PRE-VALIDATION (Activity API) not working for SIMULATION (AA)

Dear All...

I have attached a routine as Pre-Validaton routine in AA.PRD.DES.ACTIVITY.API..

Q1 : is Pre Validation routine work with any issues for SIMULATION ????

This working fine for LIVE but not for simulation..
when I am validating after inputting mandatory fields, session getting logout.
Routine triggers and no issues in routine .. while debugging routine in telnet i didnt found any issues ..

If anybody had solution for the above case plz let me know ...

BR,
Baskar Jay
#21657

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • baskarjay
  • baskarjay's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 37
  • Karma: -1
  • Thank you received: 0

baskarjay replied the topic: PRE-VALIDATION (Activity API) not working for SIMULATION (AA)

One more details need to know ...

what are the routines works for SIMULATION ???
#21658

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 6
  • Thank you received: 0

SJM replied the topic: PRE-VALIDATION (Activity API) not working for SIMULATION (AA)

Hi Baskar what is the Activity and Action for which you have attached the API?
#21670

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • baskarjay
  • baskarjay's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 37
  • Karma: -1
  • Thank you received: 0

baskarjay replied the topic: PRE-VALIDATION (Activity API) not working for SIMULATION (AA)

Hi SjM

thanks for the response ..

My activity is LENDING-NEW-ARRANGEMENT
Action is UPDATE

BR
Baskar Jay
#21672

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1
  • Thank you received: 0

KimhakT24 replied the topic: PRE-VALIDATION (Activity API) not working for SIMULATION (AA)

Dear Baskar,

I have red the Activity API, and AA Product Designer. U have to attach the Simulation version to Product too.
But for me I have issued with Activity API too, I can not proof & publish.

Can u tell me how the way to proof & publish ?


Thanks,
#21683

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.299 seconds